Asociația spitalului

532049662-612x612
Asociația Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud a luat ființă din generozitatea personalului angajat al spitalului, bazată pe nevoia continuă a de îmbunătățire a calitatea actului medical desfășurat.
Astfel ne-am propus să fim un exemplu pentru toți cei care apreciază importanța serviciilor medicale oferite și doresc să ne susțină și am creat cadru pentru obținerea sprijinului, apoi am sprijinit noi.
În primul rând fondurile asociației sunt cele redirecționate de angajați printr-un acord semnat, apoi din redirecționarea a 2% din impozitul pe profit al persoanelor fizice care au dorit să ne fie sprijin.
Ne-am propus să utilizăm sumele primite pentru achiziția materialelor sanitare, a dezinfectaților și a altor bunuri de care unitatea noastră are nevoie pentru a funcționa.
De ce asociația spitalului?
Pentru că în această formă pot fi colectate fonduri din diferite surse, în mod transparent și ușor.
Cum poți să ajuți?
Donează și tu în contul asociației (cel din josul paginii), dacă dorești utilizarea fondurilor pentru un anumit scop te rog contactează-ne, suntem bucuroși să discutăm.
Cont Asociație:
RO78BRDE010SV50557970100
Banca Română de Dezvoltare
Sucursala Aiud

Dacă dorești să donezi 2% din impozitul pe venit te rugăm să printezi formularul de mai jos, să îl completezi cu datele tale și să îl trimiți pe adresa spitalului, sau să îl aduci personal. Suntem bucuroși să te cunoaștem!

Formular pentru redirecționarea 2% din impozitul pe venit

Str. Ecaterina Varga, Nr. 6, Aiud, Jud. Alba, cod poștal 515200